...

We repareren ook zakelijk!

Met onze zakelijke service is uw personeel altijd online en komt u als ondernemer niet voor verrassingen te staan. TouchFix helpt u en uw bedrijf verder.

In 3 stappen je offerte aanvragen!

Dat is wel zo gemakkelijk!

Reparaties & onderdelen voor organisaties

Als ondernemer is het belangrijk altijd goed bereikbaar te zijn. Daarnaast wil je graag de productiviteit van de medewerkers maximaliseren. Een smartphone of tablet is hier een handig hulpmiddel voor, maar het kost productiviteit als deze onverhoopt kapot gaat.

TouchFix biedt zakelijke diensten waardoor hier zo snel mogelijk een goede oplossing voor wordt gevonden. Zo kun je een apparaat laten repareren in plaats van hoge kosten voor het aanschaffen van een nieuwe. Dat bespaart aanzienlijk op de kosten. TouchFix biedt verschillende zakelijke mogelijkheden:

Offerte aanvragen

Direct antwoord binnen 1 dag!

Zelf repareren of reselling

Ook wanneer je zelf reparaties wil gaan uitvoeren, of bijvoorbeeld onderdelen wil door verkopen aan derden kan je terecht bij TouchFix. Met onze betrouwbare inkoopkanalen verzekeren wij je van de beste, originele onderdelen. We kunnen je snel voorzien van producten en praktijkervaring om zo direct aan de slag te kunnen gaan. Voor het doorverkopen van onderdelen hanteren wij scherpe staffelprijzen. Vraag aan een van onze experts naar de mogelijkheden!

Laat je terugbellen door een van onze experts.

Wij helpen je graag persoonlijk.

  Reparaties & onderdelen voor organisaties.

  Opsturen en laten repareren

  Opsturen en laten repareren

  Zo kun je snel weer door waar je mee bezig was

  Langskomen op kantoor

  Langskomen op kantoor

  Reparatie is klaar terwijl je wacht

  Reparatie op locatie

  Reparatie op locatie

  Volledige ontzorging, wanneer het je uitkomt

  Maak vrijblijvend een afspraak

  We staan je graag te woord over de vele mogelijkheden. We bekijken iedere situatie als een unieke kans voor zowel jouw onderneming als ThePhoneSpot.

  Om contact met ons op te nemen kan je gebruik maken van het contactformulier of via de telefoon op 06 44403031.

  Klanten over onze service!

  Meer informatie

  Repareren jullie ook voor bedrijven?

  Jazeker, zowel in de buurt als door heel de Benelux. Wij helpen overheidsinstellingen, MKB, automatiseringsbedrijven, privé-instanties, scholen etcetera. Je krijgt bij ons als bedrijf een betalingstermijn, jouw collega kan direct worden geholpen met een incident en wij staan altijd klaar voor jouw bedrijf. Indien je een referentie wilt kunnen wij deze altijd geven. Een greep uit onze klanten kan je op onz, zakelijke pagina, vinden. Voor meer informatie neem direct contact op met info@thephonespot.nl

  Ruilen en retourneren

  Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop bij ons in de winkel, kan je binnen 7 dagen met jouw betaalbewijs het artikel terugbrengen. Het is hierbij belangrijk dat het product ongebruikt is en in de onbeschadigde verpakking zit waar deze in was geleverd. Let op! Dit is niet mogelijk voor onze geleverde diensten. Indien je een probleem hebt met een reparatie, kijk dan onder ‘

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.